Uitvoerder van het kunsten- en cultureel-erfgoedbeleid van de Vlaamse Regering

Nieuws

Door de bril van de bezoeker - opleidingstraject

24.10.2019
STAM Gent (c) Phile Deprez
STAM Gent (c) Phile DeprezSTAM Gent (c) Phile Deprez

Hoe kan ik zorgen voor een blijvende indruk bij mijn bezoekers? En wat moet ik doen om mijn streven naar meer kwaliteit te verzoenen met de ruimere context van mijn eigen organisatie en haar omgeving? Op die vragen wil Toerisme Vlaanderen een antwoord bieden met een meerdaags opleidings- en begeleidingsaanbod.

De cyclus start begin december en is gericht op organisaties die attracties, musea en soortgelijke publiek toegankelijke ‘bezienswaardigheden’ beheren. En vooral: die structureel willen werken aan de kwaliteit van de dienstverlening en beleving die ze bieden.

Het nieuwe aanbod is specifiek bedoeld voor directie, locatiemanagers en verantwoordelijken publiekswerking, communicatie, kwaliteit en operations. Het omvat onder meer vijf dagsessies op inspirerende locaties, een mystery visit, individuele coaching en veel gelegenheid tot netwerken en ervaringsuitwisseling. Voor drie groepen van circa vijftien deelnemers wil Toerisme Vlaanderen een transformerende beleving aanbieden met veel aandacht voor maatwerk en een langdurige impact op kwaliteit en bezoekerservaring. Inschrijven kan tot 15 november 2019.

Meer info over de cyclus en deelnemingsvoorwaarden vind je op www.toerismevlaanderen.be/kwaliteitattractiesmusea.