Uitvoerder van het kunsten- en cultureel-erfgoedbeleid van de Vlaamse Regering

Nieuws

Zomerprogramma Kasteel van Gaasbeek

16.06.2015
Twice upon a Castle - foto: Steve Tanner - WildWorks
Twice upon a Castle - foto: Steve Tanner - WildWorksTwice upon a Castle - foto: Steve Tanner - WildWorks

De stenen spreken. Het kasteel laat zijn herinneringen ook deze zomer op de bezoeker los in een uniek en betoverend belevingsparcours. 

Twice upon a Castle

Leef mee met de tragiek van Lamoraal, graaf van Egmond, ontmoet de excentrieke markies Paul Arconati en dompel je onder in de romantische wereld van markiezin Arconati Visconti. Geef je oren de kost met de meeslepende muziekscore van Jeroen D’hoe en laat je verbeelding los op de schitterende theaterkostuums van Tim van Steenbergen.

Praktische informatie
Nog tot en met zondag 8 november 2015, open dagelijks van 10u tot 18u (laatste toegang om 17u), maandag gesloten, open op feestdagen.
Tickets kosten € 10, reductie- & groepstarief € 8 p.p., € 1 voor -18-jarigen, gratis voor kinderen tot 7 jaar.
Gratis spel voor gezinnen.
Het OKV themanummer over het Kasteel van Gaasbeek en ‘Twice upon a Castle’, de catalogus ‘Once upone a Castle’ en de CD met de composities van Jeroen D’hoe zijn te koop in de museumshop.

Rondleidingen
WIl je ‘Twice upon a Castle’ graag onder begeleiding van een gids beleven? Naast traditionele rondleidingen voor volwassenen worden ook tours op maat van gezinnen, vakantiewerking, blinden en slechtzienden georganiseerd. Voor groepen (min. 20 pers.) worden op aanvraag ook nocturnes georganiseerd.

Praktische informatie
Gezinsrondleidingen vinden plaats elke woensdag in de zomervakantie, telkens om 14u, reserveren is vereist. De andere rondleidingen worden alleen op aanvraag georganiseerd. Reserveren op +32 (0)2 531 01 30 of via kasteelvangaasbeek@vlaanderen.be.

Meer informatie en prijzen